Чайний гриб: напій для здоров'я та освіження

octubre 12, 2023

Kratom World kombucha pilcen

Симбіоз оцтових бактерій і декількох видів дріжджів.

Целюлоза, утворена оцтовими бактеріями, забезпечує зв'язність.


Чайний гриб має сіро-коричневу, желеподібну оболонку.

Молодий чайний гриб має світлий колір, який з часом темнішає; його тривалість життя становить близько 6 місяців.

Колір варіюється залежно від чаю, з якого виготовлений напій, зазвичай від медового до темно-коричневого. Смак залежить від тривалості ферментації, зазвичай він кисло-солодкий. Тривалість і умови ферментації впливають на вміст оцтової кислоти, яка відповідає за типову кислотність чайного гриба.



Чайний гриб містить вітаміни C, D, E, K і групи B, він зміцнює імунітет, підтримує кишкову флору і допомагає правильному функціонуванню кишечника.

Регулярне вживання напою сприяє кращому функціонуванню мозку та серця.



Він також є джерелом антиоксидантів, а це означає, що він затримує видимі ознаки старіння. Антиоксиданти допомагають зменшити кількість вільних радикалів, які пошкоджують клітини організму.



Комбуча має антиоксидантну дію, і в той же час вживання пробіотиків може покращити захист від проблем з психічним здоров'ям.



Чайний гриб можна вживати в будь-який час доби, а для підтримки його ефекту можна пити його вранці натщесерце, що дасть поштовх метаболізму.

Важливим є регулярне і тривале вживання, в ідеалі - 240 мл на день.

Ви можете спробувати чайний гриб від чудового виробника EREBOS ТУТ!

Дякуємо, що прочитали цю статтю,

Ваша команда Kratom World