BrichtaGra ваш помічник у ліжку

вересень 18, 2023

Kratom World BrichtaGra kratom green maeng da capsules testosterone natural sex libido power

Як ви знаєте, ми вже давно підтримуємо молодого і талановитого бійця ММА Лео Бріхта.



Після тривалого періоду успіху нашого натурального продукту Brichta Bombs, ми з Лео вирішили розробити ще один продукт разом. Після декількох місяців тестування ми нарешті знайшли правильну формулу і дуже раді представити світу ще одну бомбу - BrichtaGra!

 

 

Що таке BrichtaGra?

BrichtaGra - це капсули, наповнені 3 основними речовинами, які використовувалися чоловіками у всіх культурах протягом сотень років для збільшення вироблення тестостерону, чоловічого лібідо і поліпшення проблем з ерекцією. Після прийому Бріхтагра вам більше не доведеться турбуватися про те, що ви не на висоті.

 

Які речовини містяться в Бріхтагрі?

 

 

Тонгкат Алі

Тонгкат Алі, або малайзійський женьшень, також відомий як "азіатська віа*ра". Ми вважаємо, що цим все сказано. Він природним чином підвищує вироблення тестостерону у чоловіків, яке, на жаль, знижується з віком. Тестостерон - це гормон, який відповідає за лібідо, внутрішню силу, сексуальний потяг і витривалість, психічне благополуччя та енергію. З цих причин тестостерон є невід'ємною частиною кожного чоловіка і дуже необхідний. Як тільки його вироблення зменшується з віком, виникає проблема. І щоб вирішити цю проблему, існує Тонгкат Алі.

 

 

 

Tribulus Terrestris

Трибулус або наземний якір допомагає краще працювати, він є чудовим помічником у відновленні м'язів, підвищує сексуальну активність і, як і Тонгкат Алі, сприяє збільшенню вироблення тестостерону. Азіати споживають його з давніх часів, то чому б і вам не спробувати?

 

 

Рогатий козлятник

Рогатий козлятник або кориця використовується не тільки для лікування ревматизму, хвороб нирок та застуди, але й для того, що нас найбільше цікавить - лікування потенції. Про це знали ще стародавні китайці, тепер знаєте і ви!




Всі згадані вище речовини містяться в капсулах в ефективному співвідношенні. Лео Бріхта вже з'ясував це, приходьте і переконайтеся самі! В ідеалі, ви повинні приймати 6 капсул на день - 3 вранці і 3 ввечері. А іноді непогано припинити прийом BrichtaGru, щоб він продовжував працювати як слід.


Відкрийте для себе силу натуральної BrichtaGra ТУТ!