"Тонгкат алі", або "Лонг Джек", або азіатська Віа*ра

січень 04, 2023

Kratom World Tongkat Ali malaysian ginseng

Звідки Тонгкат Алі взяв своє ім'я "Лонг Джек"?

Коли сьогодні чуєш "Лонг Джек", більшість людей не знають, що це таке. Чи "Лонг Джек" - це Тонгкат Алі? І звідки походить його назва?



Назва "Лонг Джек" походить від рослини Eurycoma Longifolia. Слово "довгий" походить від латинського слова "longifolia", що означає довголистий. А слово "Джек" вказує на здатність рослини виростати до 15 метрів заввишки. Ця рослина, також відома як "Тонгкат Алі", є типово малайською рослиною (країна з багатовіковими трав'яними традиціями). Тонгкат Алі або лонгджек - це довголиста рослина з великим коренем, який протягом століть використовувався корінними жителями завдяки його корисному впливу на наш організм.

Tongkat Ali Root

Лонгджек росте лише в густих тропічних лісах Азії (переважно в Малайзії та Індонезії), його часто збирають через п'ять років і експортують у різних формах як функціональну їжу.

Найвідоміший ефект, заради якого вживають тонкат алі, - це підвищення чоловічого лібідо, що призводить до більш тривалої ерекції. Однак тепер вчені виявили, що Лонг Джек слугує більш ніж одній меті.

Існує дванадцять науково доведених переваг Лонг Джека для здоров'я, про які вам варто знати.


  1. збільшує вироблення тестостерону

  2. покращує сексуальне здоров'я та лібідо

  3. покращує силу, м'язи та фізичну активність

  4. сприяє зниженню ваги та зменшенню жирових відкладень

  5. можливе лікування остеопорозу

  6. протиракові властивості для підтримки лікування раку

  7. зменшення стресу, гніву та покращення настрою

  8. зміцнення імунної системи

  9. потенційно знижує рівень цукру в крові

  10. зниження артеріального тиску

  11. протизапальний, антибактеріальний та протипаразитарний засіб

  12. допомагає проти виразки


У Малайзії тонкат алі вживають щодня, і протягом століть він був частиною здорового способу життя. Тонкат алі можна знайти в магазинах традиційної китайської медицини, сучасних аптеках і багатьох кафе.





У США трав'яний корінь лонгджек не тільки дуже затребуваний для поліпшення чоловічого сексуального здоров'я, але також популярний серед спортсменів і атлетів. У минулому імпорт Тонгкат Алі був обмежений, в основному через контрабанду незаконних речовин, які декларувалися як чистий порошок кореня Тонгкат Алі під час транзиту. Сьогодні, однак, жодних обмежень більше не існує, і рослина користується великою популярністю.


Чи стане LongJack тією чарівною рослинною добавкою, яку шукають всі в Європі? Ми вважаємо, що сьогодні необхідно поширювати інформацію про ефекти саме цих трав. Сьогодні лікарі рекомендують безглузді хімічні добавки, які в майбутньому матимуть згубний вплив на наше здоров'я. Давайте краще дізнаємося про стародавню медицину, яка допомагала людям протягом тисячоліть і може допомогти й досі.

Тонгкат Алі або Лонг Джек зараз стає надійним рослинним продуктом поряд з куркумою, женьшенем, маккою та іншими важливими травами завдяки своїм потенційним перевагам для здоров'я після багатьох років перевірених клінічних випробувань на людях.

Ми вибрали дев'ять ключових переваг на основі медичних документів та досліджень:

  • покращує спортивні результати
  • допомагає підтримувати здоровий баланс між анаболіками та катаболіками
  • допомагає зменшити втому та покращити якість сну
  • сприяє гормональному балансу і здоровому рівню кортизолу
  • сприяє підтримці нормального високого рівня вільного тестостерону у чоловіків
  • покращує загальне самопочуття та гормональне здоров'я
  • підвищує лібідо та сексуальну функцію
  • допомагає підтримувати здорову вагу та ІМТ
  • підтримує біосинтез андрогенів
  • підвищує фізичну та розумову енергію
  • Протизапальні та антимікробні властивості



Незважаючи на те, що існує багато брендів, лише деякі продукти, що продаються в Інтернеті, насправді видобуваються з кореня Тонгкат Алі. Ми пропонуємо до продажу чистий порошок з кореня, а не додатково оброблений екстракт.

Подивіться відео, щоб дізнатися більше про цю дивовижну рослину.



Спасибі, що прочитали!

Команда Kratom World