Ацерола, натуральний вітамін С

лютий 01, 2023

Kratom World Acerola Kirchen Kratom sell kratom spain germany netherlands amsterdam barcelona madrid berlin frankfurt

Ацерола, також відома як Malpighia glabra або барбадоська вишня, - це рослина, яку вирощують головним чином заради її чудових плодів, що вважаються одним з найбагатших природних джерел вітаміну С.

 

Як виглядає ацерола і де вона росте?

Ацерола походить з карибського острова Барбадос.

Сьогодні рослину можна зустріти по всьому Карибському басейну, в Центральній та Південній Америці, а також у Південно-Східній Азії, Австралії та Африці. Плоди нагадують вишню, круглі, розміром до 3 см, з блискучою червоною шкіркою. Основний внесок ацероли був відкритий в 1945 році.

Вона ефективна в:


-підтримці імунної системи

-покращенні стану шкіри, слизових оболонок та волосся

-зниженні рівня холестерину

-поліпшенні зору

-прискорюванні і покращенні обміну речовин

-профілактиці раку

-профілактиці серцево-судинних захворювань

-зміцненні психічного здоров'я



Вітамін Е, який також міститься в ацеролі, має основне завдання - захищати клітини від окислювального стресу, що виникає в процесі метаболізму, тобто допомагає організму розщеплювати вільні радикали.

 

 

Чи знаєте ви, що...

Ацерола має приємний смак...

Він кислуватий, ароматний, солодкий і трохи в'яжучий...

Її використовують як у сучасній медицині, так і в народній...

Ацерола - одне з найбагатших джерел вітаміну С

Високі дози вітаміну С можуть прискорити вироблення білка, який пригнічує розмноження вірусів (інтерферону), зміцнити імунну систему і зупинити ріст ракових клітин.

Навряд чи ви знайдете свіжу ацеролу в Чеській Республіці, оскільки вона швидко псується і продається у вигляді соків або харчових добавок.

Дуже популярна ацерола у вигляді сухого порошку. Його виготовляють із зневодненого соку ацероли. Порошок додають, наприклад, у напої, соки та смузі.

Kratom World acerola Selling Germany Berlin

Підводячи підсумок, ацерола - ідеальний кандидат для тих, хто хоче піти природним шляхом і отримати ряд додаткових переваг. Але навіть якщо ви зупините свій вибір на синтетичній версії вітаміну С, ви не помилитеся, оскільки будете підтримувати свій організм і зміцнювати його не тільки в зимові місяці.

Купити порошок ацероли можна у нас тут.